Nieuwsberichten

YES! Ook de media heeft Logisch gevonden met o.a. artikelen in de Volkskrant, het AD, Cosmopolitan, Misset Horeca, De Betere Wereld, Buitenleven en Coffeepro. Ook zijn we erg blij met de posts op verschillende blogs.

Super super tof! We staan op de website van VT wonen. Bedankt Laura de Jong voor je leuke bericht! “Niet alleen het eten is heerlijk, ook het interieur mag er zijn. Op de muur zie je het logo van Logisch in zelfonderhoudend mos. En oud hout heeft een nieuw leven gekregen in de bar.” Klik hier voor het hele bericht.

Afgelopen september deed Logisch mee aan De Restaurant Week en 070 Hotspots vond dit een mooie gelegenheid om ons restaurant eens te bezoeken. Over dit bezoek hebben zij een blog geschreven waar wij erg blij mee zijn. “In restaurant Logisch wordt gewerkt met biologische producten en ook qua inrichting rekening wordt gehouden met het milieu. Hartstikke leuk, maar het belangrijkste is: je kunt er ontzettend lekker eten!” Klik hier voor de hele blogpost.

Leukindenhaag.nl heeft ons een bezoek gebracht en heeft hier een blogpost over geschreven. “De vorige keer was ik al erg gecharmeerd van de ongedwongen sfeer, de prettige bediening en het lekkere eten, en ook dit keer was alles op en top verzorgd.” Lees hier de volledige blogpost.

 Ook de expat community heeft ons gevonden! Bedankt Dutch Places vooor jullie aanbeveling.

De blogger van iens food spots heeft ons laatst bezocht en heeft hier een leuk bericht over geschreven. “This is where the magic happens.” “De gerechten zien er heerlijk uit en zijn duidelijk bereid met liefde. Iedere gang is echt weer een plaatje! Geen overheersende of scherpe smaken, maar gewoon goed bereid. Ook qua wijn is er volop keuze. Geen idee wat je moet kiezen? Vraag het aan de restaurantmanager en het komt helemaal goed. Voor wie geen zin heeft in wijn: hier kunnen ze ook cocktails shaken!” Lees hier het volledige bericht.

Op 30 augustus stonden we in de rubriek De Gouden Pollepel in het AD met als eindscore een 8.3. “Een schot in de roos” aldus het AD! Lees hier het gehele artikel.

Op 29 september wederom een positieve recensie, deze keer in de Volkskrant! “Goed gedaan” en “vooral doorgaan” luidt het commentaar. Lees het hele artikel via de volgende link: ‘Bio-logisch = Logisch, vat je hem?’


Reageren op dit artikel? Dat kan!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *